Young AdultS - eller bare YAS.

YAS, Young Adults, er en podcastserie for unge, af unge, hvor ungdomsliv og ungdomskultur diskuteres. I hver episode tager vi fat i en kulturoplevelse - et teaterstykke, litteratur, musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet, og ud fra det taler vi om alt fra klimadebat, sociale medier og stress i skolen til kærlighed, ensomhed, og angst. Podcasten er produceret af Kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning. Produceret af Emilie Bernt Haag

RSS »iTunes »

YAS. Og så druknede jeg – interview med Ditte Wiese

12-12-2019

I denne episode af YAS taler vi med forfatteren, Ditte Wiese, om hendes skriveproces, og hvordan det er at skrive YA.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 32.83MB
YAS om romanen ”Five feet apart”.

11-09-2019

YAS taler om romanen ”Five feet apart”, af forfatterne Mikki Daughtry, Rachael Lippincott og Tobias Laconis. En roman om kærlighed og sygdom, men også en roman der tager fat i mange af de klassiske greb inden for YA-genren, som er oppe for tiden.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 13.26MB
YAS på Roskilde Festival

05-08-2019

YAS har været forbi opvarmningsdagene på Roskilde festival - et mekka for ungdomskultur, fest, kulturoplevelser af forskellig art og en uge hvor regler og normer er helt anderledes end til hverdag.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 23.68MB
Shakespeare og kulturforskelle mellem USA og Danmark

02-07-2019

Gertrud er tilbage efter et år på high school i Texas. Vi taler derfor om hvordan ungdomskulturen er forskellige i USA og Danmark. Og vi taler om Shakespeare - vi har nemlig set "Shake", en nyfortolkning af Shakespeares Don Juan.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 24.44MB
Go to episodes archive

https://bibliotek.kk.dk/tags/young-adults-yas