Young AdultS - eller bare YAS.

YAS, Young Adults, er en podcastserie for unge, af unge, hvor ungdomsliv og ungdomskultur diskuteres. I hver episode tager vi fat i en kulturoplevelse - et teaterstykke, litteratur, musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet, og ud fra det taler vi om alt fra klimadebat, sociale medier og stress i skolen til kærlighed, ensomhed, og angst. Podcasten er produceret af Kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning. Produceret af Emilie Bernt Haag

RSS »iTunes »

YAS. Ung og klimadebat

27-03-2019

I denne episode af YAS er vi bl.a. taget til klimastrejke med en masse andre unge for at råbe politikerne op. Vi taler om det at være ung og om at skulle forholde sig til hele klimadebatten.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 33.4MB
Tag gaden tilbage

15-03-2019

YAS taler om romanen "Tag gaden tilbage", skrevet af Sarah Engell og Sanne Munk Jensen. Vi kommer bl.a. ind på emner som usikkerhed ift. kærlighed og hvordan det er at gå fra den velkendte klasse i folkeskolen, til helt nyt univers i Gymnasiet.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 31.23MB
Fra bog til tv-serie

05-02-2019

Om fordelen og ulempen ved at lave en bog om til en tv-serie, hvordan det kan være problematisk at filmatisere en allerede højt elsket bog-klassisker. Og så taler vi om, hvordan en bogserie kan blive til noget helt andet, når den bliver filmatiseret.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 28.5MB
Kvinde, krop og selvværd - "Skabt for dig" og "Jenteloven"

03-01-2019

I denne episode af YAS taler vi om kvinden, om krop, om feminisme og vores syn på os selv.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 54.96MB
YAS juler i juleafsnittet

13-12-2018

YAS taler om om, hvilke bøger vi selv skal læse i juleferien, hvilke bøger vi især har været glade for i år, hvilke bøger vi ønsker os til jul og hvilke specielle juletraditioner vi har i vores familier.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 16.7MB
YAS på Bogforum

14-11-2018

I denne episode er vi taget op Bogforum. Her var vi til bloggerarrangement og paneldebat med YA-forfatterne Malene Sølvsten, Lise Villadsen og Kristina Aamand. Derudover fik vi lov til at interviewe Teri Terry og Gayle Forman.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 34.5MB
YAS. Tidsrejser

04-10-2018

Vi taler om tidsrejser og vi tager bl.a. udgangspunkt i bogen Tempest af Julie Cross. Vi diskuterer også forskellen på fantasy og sci fi, og så taler vi om, hvad vi selv ville opleve, hvis vi kunne rejse i tiden.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 21.94MB
Forfatter Malene Sølvsten og Ravnenes Hvisken

06-09-2018

Forfatter Malene Sølvsten er i studiet til en snak om hendes bøger Ravnenes Hvisken 1 og 2. Bogserien er en triologi, og 3'eren udkommer her i septembermåned, og vi har fået Malene til at afsløre lidt om handlingen!!

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 47.97MB
YAS læser - Gayle Formans bøger

02-08-2018

Vi diskuterer bl.a. hendes måde at skrive bøger på, og hvordan det kan være svært at leve sig ind i bøgernes karaktererne, fordi de er skrevet på en måde, som er svært at visualisere for sig.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 20.96MB
Sommerferieafsnit

02-07-2018

Sommerferien står for døren og det betyder masse af tid til at læse bøger - mange bøger. Derfor kommer vi med en masse anbefalinger til bøger du kan læse i din sommerferie og vi taler om, hvad vi selv skal læse.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 19.01MB
1 | 2 | 3 |

https://bibliotek.kk.dk/tags/young-adults-yas