Young AdultS - eller bare YAS.

YAS, Young Adults, er en podcastserie for unge, af unge, hvor ungdomsliv og ungdomskultur diskuteres. I hver episode tager vi fat i en kulturoplevelse - et teaterstykke, litteratur, musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet, og ud fra det taler vi om alt fra klimadebat, sociale medier og stress i skolen til kærlighed, ensomhed, og angst. Podcasten er produceret af Kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning. Produceret af Emilie Bernt Haag

RSS »iTunes »

YAS. Gymnasielivet - og det pres der følger med

03-06-2019

YAS om det at starte i gymnasiet, og det pres som kan følge med.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 29.73MB
YAS. Bag det ydre – Tam, Tyk og Tatoveret

21-05-2019

Denne episode handler om identitet, at se andre mennesker for hvem de virkelig er og at spejle sig i andre karakterer. YAS har været i teatret og se forestillingen Tam, Tyk og Tatoveret af Teater Hund og Co

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 26.1MB
YAS. Ung og klimadebat

21-05-2019

I denne episode af YAS er vi bl.a. taget til klimastrejke med en masse andre unge for at råbe politikerne op. Vi taler om det at være ung og om at skulle forholde sig til hele klimadebatten.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 33.4MB
Tag gaden tilbage

21-05-2019

YAS taler om romanen "Tag gaden tilbage", skrevet af Sarah Engell og Sanne Munk Jensen. Vi kommer bl.a. ind på emner som usikkerhed ift. kærlighed og hvordan det er at gå fra den velkendte klasse i folkeskolen, til helt nyt univers i Gymnasiet.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 31.23MB
Fra bog til tv-serie

21-05-2019

Om fordelen og ulempen ved at lave en bog om til en tv-serie, hvordan det kan være problematisk at filmatisere en allerede højt elsket bog-klassisker. Og så taler vi om, hvordan en bogserie kan blive til noget helt andet, når den bliver filmatiseret.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 28.5MB
Kvinde, krop og selvværd - "Skabt for dig" og "Jenteloven"

21-05-2019

I denne episode af YAS taler vi om kvinden, om krop, om feminisme og vores syn på os selv.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 54.96MB
YAS juler i juleafsnittet

21-05-2019

YAS taler om om, hvilke bøger vi selv skal læse i juleferien, hvilke bøger vi især har været glade for i år, hvilke bøger vi ønsker os til jul og hvilke specielle juletraditioner vi har i vores familier.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 16.7MB
YAS på Bogforum

21-05-2019

I denne episode er vi taget op Bogforum. Her var vi til bloggerarrangement og paneldebat med YA-forfatterne Malene Sølvsten, Lise Villadsen og Kristina Aamand. Derudover fik vi lov til at interviewe Teri Terry og Gayle Forman.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 34.5MB
YAS. Tidsrejser

21-05-2019

Vi taler om tidsrejser og vi tager bl.a. udgangspunkt i bogen Tempest af Julie Cross. Vi diskuterer også forskellen på fantasy og sci fi, og så taler vi om, hvad vi selv ville opleve, hvis vi kunne rejse i tiden.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 21.94MB
Forfatter Malene Sølvsten og Ravnenes Hvisken

21-05-2019

Forfatter Malene Sølvsten er i studiet til en snak om hendes bøger Ravnenes Hvisken 1 og 2. Bogserien er en triologi, og 3'eren udkommer her i septembermåned, og vi har fået Malene til at afsløre lidt om handlingen!!

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 47.97MB
1 | 2 | 3 |

https://bibliotek.kk.dk/tags/young-adults-yas