Young AdultS - eller bare YAS.

Ungdomslitteraturen diskuteres af dem den er skrevet til. Én gang om måneden kommer du i godt selskab med Karoline, Astrid og Gertrud, hvor de tager fat på emner og forfattere, der gør noget ved dem, ved deres syn på dem selv og deres opfattelse af verden. Produceret af Emilie Bernt Haag

RSS »iTunes »

Fra bog til tv-serie

05-02-2019

Om fordelen og ulempen ved at lave en bog om til en tv-serie, hvordan det kan være problematisk at filmatisere en allerede højt elsket bog-klassisker. Og så taler vi om, hvordan en bogserie kan blive til noget helt andet, når den bliver filmatiseret.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 28.5MB
Kvinde, krop og selvværd - "Skabt for dig" og "Jenteloven"

03-01-2019

I denne episode af YAS taler vi om kvinden, om krop, om feminisme og vores syn på os selv.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 54.96MB
YAS juler i juleafsnittet

13-12-2018

YAS taler om om, hvilke bøger vi selv skal læse i juleferien, hvilke bøger vi især har været glade for i år, hvilke bøger vi ønsker os til jul og hvilke specielle juletraditioner vi har i vores familier.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 16.7MB
YAS på Bogforum

14-11-2018

I denne episode er vi taget op Bogforum. Her var vi til bloggerarrangement og paneldebat med YA-forfatterne Malene Sølvsten, Lise Villadsen og Kristina Aamand. Derudover fik vi lov til at interviewe Teri Terry og Gayle Forman.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 34.5MB
YAS. Tidsrejser

04-10-2018

Vi taler om tidsrejser og vi tager bl.a. udgangspunkt i bogen Tempest af Julie Cross. Vi diskuterer også forskellen på fantasy og sci fi, og så taler vi om, hvad vi selv ville opleve, hvis vi kunne rejse i tiden.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 21.94MB
Forfatter Malene Sølvsten og Ravnenes Hvisken

06-09-2018

Forfatter Malene Sølvsten er i studiet til en snak om hendes bøger Ravnenes Hvisken 1 og 2. Bogserien er en triologi, og 3'eren udkommer her i septembermåned, og vi har fået Malene til at afsløre lidt om handlingen!!

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 47.97MB
YAS læser - Gayle Formans bøger

02-08-2018

Vi diskuterer bl.a. hendes måde at skrive bøger på, og hvordan det kan være svært at leve sig ind i bøgernes karaktererne, fordi de er skrevet på en måde, som er svært at visualisere for sig.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 20.96MB
Sommerferieafsnit

02-07-2018

Sommerferien står for døren og det betyder masse af tid til at læse bøger - mange bøger. Derfor kommer vi med en masse anbefalinger til bøger du kan læse i din sommerferie og vi taler om, hvad vi selv skal læse.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 19.01MB
Forfatter Sarah Engell om at skrive bøger til unge.

08-06-2018

Sarah Engell er i studiet, hvor vi får en snak om det at være forfatter, hvordan hun reseacher og finder materiale til de bøger hun skriver, og hvordan det er at være voksen, men at skrive bøger til unge.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 35.8MB
YAS. Når ingen hører dig skrige

09-05-2018

"Når ingen hører dig skrige" er en roman skrevet af Stephanie Perkins, som også er forfatter til bl.a. bogen "Anna og det franske kys", som vi også har lavet en podcast om.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 21.62MB
1 | 2 |

https://bibliotek.kk.dk/tags/young-adults-yas