Young AdultS - eller bare YAS.

YAS, Young Adults, er en podcastserie for unge, af unge, hvor ungdomsliv og ungdomskultur diskuteres. I hver episode tager vi fat i en kulturoplevelse - et teaterstykke, litteratur, musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet, og ud fra det taler vi om alt fra klimadebat, sociale medier og stress i skolen til kærlighed, ensomhed, og angst. Podcasten er produceret af Kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning. Produceret af Emilie Bernt Haag

RSS »iTunes »

Karantæneafsnit

21-04-2020

I denne episode af YAS mødes vi virtuelt og taler om, hvordan corona-krisen har påvirket vores hverdag, hvilke oplevelser vi har haft med karantænen samt hvilke film, serier og bøger, vi har underholdt os med i denne periode.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 28.77MB
YAS til City-ringens åbning

03-02-2020

YAS-pigerne har været til åbningen den nye cityring i København, der blev fejret med både musik og merchandise.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 15.81MB
YAS. Og så drukner jeg – interview med Ditte Wiese

12-12-2019

I denne episode af YAS taler vi med forfatteren, Ditte Wiese, om hendes skriveproces, og hvordan det er at skrive YA.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 32.83MB
YAS om romanen ”Five feet apart”.

11-09-2019

YAS taler om romanen ”Five feet apart”, af forfatterne Mikki Daughtry, Rachael Lippincott og Tobias Laconis. En roman om kærlighed og sygdom, men også en roman der tager fat i mange af de klassiske greb inden for YA-genren, som er oppe for tiden.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 13.26MB
YAS på Roskilde Festival

05-08-2019

YAS har været forbi opvarmningsdagene på Roskilde festival - et mekka for ungdomskultur, fest, kulturoplevelser af forskellig art og en uge hvor regler og normer er helt anderledes end til hverdag.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 23.68MB
Shakespeare og kulturforskelle mellem USA og Danmark

02-07-2019

Gertrud er tilbage efter et år på high school i Texas. Vi taler derfor om hvordan ungdomskulturen er forskellige i USA og Danmark. Og vi taler om Shakespeare - vi har nemlig set "Shake", en nyfortolkning af Shakespeares Don Juan.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 24.44MB
YAS. Gymnasielivet - og det pres der følger med

03-06-2019

YAS om det at starte i gymnasiet, og det pres som kan følge med.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 29.73MB
YAS. Bag det ydre – Tam, Tyk og Tatoveret

21-05-2019

Denne episode handler om identitet, at se andre mennesker for hvem de virkelig er og at spejle sig i andre karakterer. YAS har været i teatret og se forestillingen Tam, Tyk og Tatoveret af Teater Hund og Co

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 26.1MB
YAS. Ung og klimadebat

21-05-2019

I denne episode af YAS er vi bl.a. taget til klimastrejke med en masse andre unge for at råbe politikerne op. Vi taler om det at være ung og om at skulle forholde sig til hele klimadebatten.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 33.4MB
Tag gaden tilbage

21-05-2019

YAS taler om romanen "Tag gaden tilbage", skrevet af Sarah Engell og Sanne Munk Jensen. Vi kommer bl.a. ind på emner som usikkerhed ift. kærlighed og hvordan det er at gå fra den velkendte klasse i folkeskolen, til helt nyt univers i Gymnasiet.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 31.23MB
1 | 2 | 3 |

https://bibliotek.kk.dk/tags/young-adults-yas